Kagen består af chokoladekage og appelsinsmørcreme.
Fødselsdagskage |
Appelsiner, godt vaskede |
Appelsinskal |
Appelsinsaften |
Det koges ind med sukker til det bliver en tyk sirup |
Så bages kagen.
Æg |
Sukker |
Vaniljesukker |
Mælk |
Mel |
Espresso |
Bagepulver og kakao |
Smør |
Æg, Vaniljesukker og sukker piskes godt |
Mel, kakao, bagepulver og mælk tilsættes |
Smeltet smør tilsættes |
Op i formen |
Tid til kaffepause en Cortado fra vores Dolche Gusto |
Smør naturligvis, stuetemperatur |
Flormelis |
Appelsinsirup, kogt tidligere |
Piske, piske og når man tror man er færdig piske mere |
Undervejs tilsættes siruppen |
Cremet og ved at sprænges af smag |
Kagen pakkes ud efter en nat i køleskabet eller et par timer i fryseren |
Jeg bruger tråd til skæring af lile bunde |
Creme på |
Lad det bare flyde ud for... |
... cremen bruges også til opsmøring |
Snorlige giver godt slut resultat |
Fondant på |
Farvet fondant rulles ud og skæres |
Hvid fondant rulle og skæres i tynde strimler til kryds |
Færdig kage |
Umm... Jeg synes at billederne er virkelig flotte og fortæller din kage-historie flot :)Det eneste, der ærgrer mig at jeg ikke var der til at smage ;)
SvarSletTak :) Vores mål var at tage billeder hvor man næsten kunne smage motivet og det syntes jeg faktisk også er lykkedes meget godt :)
SvarSletNææææh, hvor er den fin... (selvom jeg aldrig helt har fanget konceptet chokolade+appelsin. Kan bedre lide det hver for sig)
SvarSletOg så bliver jeg jo en kende forvirret... Olav havde da fødselsdag for 2 måneder siden...??
SvarSlet